KleurstalenMetenMontageVerzendingHet bedrijf
PRIJZEN BEREKENEN
mmcmm
 breedte:
lengte:
Color gamma
iDEAL
Lees wat anderen hierover zeggen
Toon 1 to 10 (van 99 beoordelingen)
jaloezieŽn faux wood 65mm door Sandra Snel-Poelman, Nederland Datum toegevoegd: zaterdag 09 maart, 2019
jaloezieŽn faux wood 65mm Meerdere faux-wood luxaflex in verschillende formaten besteld.
Makkelijk bestelproces, duidelijke informatie na de bestelling wanneer de bestelling in productie genomen gaat worden. Je hebt dus ook nog de tijd om iets aan te passen als het per ongeluk verkeerd is ingevoerd.
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering na afronding productie. Ook goed en beschermd verpakt.
Wij zijn inmiddels hier al bijna 10 jaar klant en zeer tevreden.

Waardering: 5 van max. 5 sterren! [5 van max. 5 sterren!]
bamboe jaloezieŽn 50mm door Danielle t., Nederland Datum toegevoegd: zondag 03 februari, 2019
bamboe jaloezieŽn 50mm Nu al voor het 3e huis gekozen voor de jaloezieŽn van click for blinds. Echt topkwaliteit en prachtig resultaat voor een mooie prijs. Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling en relatief snel geleverd. Wij komen steeds terug!

Waardering: 5 van max. 5 sterren! [5 van max. 5 sterren!]
houten jaloezieŽn 65mm door GC Bont, Nederland Datum toegevoegd: dinsdag 22 januari, 2019
houten jaloezieŽn 65mm Mooie kwaliteit van de jaloezie, perfect op maat gemaakt en snel geleverd. Ik ben een tevreden klant en zal zeker reclame maken voor ClickBlinds

Waardering: 5 van max. 5 sterren! [5 van max. 5 sterren!]
verduisterende vouwgordijnen door Ursula, Nederland Datum toegevoegd: donderdag 29 november, 2018
verduisterende vouwgordijnen mooie gordijnen en netjes verpakt afgeleverd, alleen jammer dat van 1 gordijn de ketting aan de verkeerde kant zat , achteraf bleek dit geen problemen op te leveren bij het ophangen.
ben zeer tevreden en ze hebben een goede service,een aanrader :-)

Waardering: 5 van max. 5 sterren! [5 van max. 5 sterren!]
aluminium jaloezieŽn 35mm door BdV, Nederland Datum toegevoegd: donderdag 25 oktober, 2018
aluminium jaloezieŽn 35mm Snellere levering dan verwacht en jaloezieŽn zijn van uitstekende kwaliteit en passen perfect.
Een zeer plezierig mailcontact gehad met dit bedrijf en een goede uitleg gekregen.
Kan het zeer aanbevelen en zal zeker weer bij hun bestellen, als er weer wat nodig is op binnen zonweringsgebied

Waardering: 5 van max. 5 sterren! [5 van max. 5 sterren!]
aluminium jaloezieŽn 25mm door Karin Verzuu, Nederland Datum toegevoegd: zondag 22 juli, 2018
aluminium jaloezieŽn 25mm Bij de grote jalouzie was de stop stukgegaan. Na melding van het probleem via het contactformulier werd direct een oplossing voorgesteld omdat er garantie aanwezig was. De jalouzie is thuis opgehaald en in Polen gerepareerd. Een week later is de jalouzie weer thuis afgeleverd. Alles keurig zoals was afgesproken en binnen de gemelde tijdslimiet. Echt een geweldige service. Ik was al heel tevreden over het product en de levering maar hierdoor is mijn enthousiasme over dit bedrijf nog vergroot.

Waardering: 5 van max. 5 sterren! [5 van max. 5 sterren!]
aluminium jaloezieŽn 25mm door Dirk van Duijn, Nederland Datum toegevoegd: dinsdag 26 december, 2017
aluminium jaloezieŽn 25mm Heb ook de jaloezieen besteld ik denk ik wacht maar af
Toen ik ze kreeg super verpakt en alles paste perfect helemaal super
En dat voor een derde van de prijs die je in Nederland betaald helemaal goed
Heb later nog een nog meer jaloezieen nodig maar ik raad dit dus iedereen aan om ze hier te bestellen

Waardering: 5 van max. 5 sterren! [5 van max. 5 sterren!]
verduisterende vouwgordijnen door Suzanne Kok, Nederland Datum toegevoegd: zaterdag 16 september, 2017
verduisterende vouwgordijnen Erg goede en fijne service! Denken super met de klant mee. Voor herhaling vatbaar. Top

Waardering: 5 van max. 5 sterren! [5 van max. 5 sterren!]
verduisterende vouwgordijnen door Jos Bronneberg, Nederland Datum toegevoegd: vrijdag 01 september, 2017
verduisterende vouwgordijnen Ik heb veel sites bezocht tijdens het uitzoeken van een vouwgordijn.
Op een X moment kwam ik deze site tegen. Na het intoetsen van de maten voor het vouwgordijn werd ik heel erg verrast door de prijs. Beduidend maar dan ook ťcht beduidend goedkoper dan alle andere sites die ik al had geraadpleegd.

Ik bestelde 2 stalen. Zo kon ik erachter komen of hun leveringstermijn okť was maar ook hoe de kwaliteit van de stof en hoeveel aandacht dit bedrijf aan de stalen gaf. Binnen korte tijd, helaas het weekend ertussen kreeg ik de 2 stalen. Het zag er netjes verzorgd uit, de twee stalen en verder geen poespas zoals alweer en aanprijzing van het bedrijf.

Ik durfde de bestelling nu ook te plaatsen. De vouwgordijnen heb ik vandaag ontvangen. Via de mail word je goed op de hoogte gehouden over de status van de bestelling; vanaf het productieproces tot aan de verzending. Je weet volledig waar je aan toe bent. De verpakking was heel degelijk en nergens beschadigd. Ik heb alles uitgepakt en gecontroleerd, gťťn opmerking kunnen maken. De vouwgordijnen hangen ook al op en ze verduisteren ook goed. De kwaliteit is heel erg goed. De naden zijn netjes afgewerkt. Het ziet er gewoon heel goed uit.

Ik vind alleen het koord te kort. Maar volgens mij heb ik dat zelf verkeerd ingevuld. En een nieuw koord heb ik hier zo gehaald.

Ik kan dit bedrijf, deze internet winkel met een gerust hart aanbevelen bij iedereen.

Jos Bronneberg

Waardering: 5 van max. 5 sterren! [5 van max. 5 sterren!]
aluminium jaloezieŽn 50mm ELEGANCE door L. van Leeuwen, Nederland Datum toegevoegd: woensdag 26 juli, 2017
aluminium jaloezieŽn 50mm ELEGANCE 5 real stars

very happy with this order. great communication. highly recommended company for your blinds.
second order is coming

Waardering: 5 van max. 5 sterren! [5 van max. 5 sterren!]
Toon 1 to 10 (van 99 beoordelingen)
WIJ ACCEPTEREN
BELANGRIJKE INFO
WAARDERING
Sandra Snel-Poelman, Nederland
Meerdere faux-wood luxaflex in verschillende formaten besteld. Makkelijk bestelproces, duidelijke informatie na de bestelling wanneer de bestelling ... Lees meer
VERZENDING
Klantreacties... JaloezieŽn Op Maat
Copyright © 2005-2019 ClickforBlinds.com JaloezieŽn Op Maat Online